Met de nieuwe AI-tool van Orange Peak Company vindt Florys Groep sneller de perfecte match

Orange Peak Company heeft in samenwerking met Florys Groep een revolutionaire AI matching engine ontwikkeld voor de staffingindustrie: Apollo Jobs. Op basis van Artificial Intelligence zoekt Apollo gemakkelijk de beste kandidaat in de eigen database of vice versa de beste vacature bij een kandidaat.
Na een periode van intensief testen en verder doorontwikkelen van de user interface gaan Intro Personeel, Brys en Irys (drie labels binnen Florys Groep) Apollo Jobs als allereerste gebruiken. Met de nieuwe tool kunnen eenvoudig en snel de beste kandidaten bij vacatures worden gevonden in de eigen database (en andersom). 

Dit gaat zonder veel toeters en bellen. Zo kunnen staffers en bemiddelaars veel beter de opgebouwde waarde van kandidaten in de eigen database benutten. De techniek is gebaseerd op het begrijpen van tekst en woordcombinaties. Hiermee verslaat Apollo Jobs de bestaande tools die vooral semantisch en/of op basis van trefwoorden zoeken. 
Met verschillende vestigingen of labels heb je een extra voordeel omdat je de kandidaten die je niet kent, ook eenvoudig in beeld krijgt. Een menselijke ‘bias’ in onbewust profileren is hierdoor verleden tijd. Naast het versnellen van het zoek- en matchwerk van de recruiters kan Apollo ook zorgen voor het efficiënter inzetten van automatische doelgroep selectie voor mailings. 

Op deze manier krijgt de juiste doelgroep de meest passende vacatures en andere content gepresenteerd.
Op dit moment wordt hard gewerkt aan extra functionaliteiten. Zo wordt er nagedacht over integraties met verschillende recruitmentsystemen. Voor Bullhorn is hier inmiddels al een eerste stap gezet. Florys Groep zal als partner actief zijn en als referent/ambassadeur optreden binnen de flexmarkt.

Wil je ook weten wat onze techniek voor uw bedrijf kan betekenen?

Onze adviseurs staan u graag te woord.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram